Köztesnövény-keverékek, 2022

A hosszú távon is sikeres és fenntartható növénytermesztés számára kulcsfontosságú a talajok termőképességének megőrzése, illetve javítása. Illeszkedve a különböző vetésforgók által támasztott követelményekhez, a viterra® termékcsaládban a már jól ismert és a gyakorlatban is sikeresen alkalmazott köztesnövény-komponensek megfelelő kombinációja biztosítja a talajjavító hatást.

A keverékeket kiemelkedő technikai minőség, a szabvány előírásai feletti tisztaság és csíraképesség-értékek jellemzik, az összetevők pedig kizárólag fémzárolt tételekből kerülnek ki.

A viterra® köztesnövény-keverékeket folyamatosan fejlesztjük, a gyakorlati eredmények és tapasztalatok alapján tovább optimalizáljuk őket. A VITAL eco, RAPID, TOPGRÜN, DUOPLUS és MIXAPIS viterra® keverékek 25 kilogrammos papírzsákban elérhetők. A RANDSTREIFEN viterra® keverék 20 kilogrammos papírzsákban, fémzárolt, csávázatlan kiszerelésben kerül forgalomba.

A VITAL eco, RAPID, TOPGRÜN és DUOPLUS viterra® köztesnövény-vetőmagkeverékek megfelelnek a 10/2015. (III. 13.) FM-rendelet szerint felhasználható ökológiai jelentőségű másodvetés követelményeinek. A RANDSTREIFEN viterra® köztesnövény-vetőmagkeverék megfelel az AKG többéves zöldugar-létesítés követelményeinek. A MIXAPIS viterra® köztesnövény-vetőmagkeverék megfelel az AKG többéves méhlegelő-létesítés követelményeinek.

Köztesnövény-vetőmagkatalógusunk letölthető ide kattintva.


Top